Wat zit er nog meer in het Boost je Instastrategie Programma?

Dit is slechts het topje van de ijsberg

Ik laat je zo los, in het Boost je Instastrategie Programma doe ik dat niet.

Het programma bevat namelijk begeleiding van mij en een community met gelijkgestemde ondernemers. Ik geloof namelijk dat het toepassen voor jouw bedrijf het meest lastige is. Deze modules helpen jou en ik ga jou helpen in mijn begeleiding om ze toe te passen zodat het voor jou werkt. Je krijgt feedback op alles wat je maakt, ik denk met je mee, geef advies en jij maakt de beslissingen. Je stelt vragen en ik geef antwoord. In die 6 maanden sta ik naast je en heb je een groep met gelijkgestemde ondernemers waar je ook veel aan kunt hebben wanneer je dat wil. Je volgt dit programma op jouw eigen tempo. Wanneer je doorpakt, kun je per week een module afronden. Dat betekent dat je in 3 maanden klaar bent. Je ontvangt maar liefst 6 maanden toegang tot de modules, de community en mijn begeleiding. Je hoeft dus niet te haasten en hebt alle tijd om dit te implementeren in jouw bedrijf met mijn hulp.

Er wachten in totaal 10 modules op jou. Jij krijgt in dit gratis inkijkje heel module 1 (4 lessen), de eerste les uit module 6 en de eerste les uit module 9.

  • Module 1 – Wie ben je en wat draag je uit. Deze heb je gezien. 
  • Module 2 – In het hoofd van je ideale klant.
  • Module 3 – De volgersreis
  • Module 4 – Hashtags en hashtagonderzoek
  • Module 5 – Content
  • Module 6 – Verkopen en lanceren
  • Module 7 – Jouw Feed
  • Module 8 – Video
  • Module 9 – Instagram Stories
  • Module 10 – Je eigen strategie

Iedere module bevat meerde lessen.  In totaal gaat het om 30 lessen die je in je eigen tempo kunt volgen.  Alles wat er nodig is om jouw eigen strategie te bouwen.Alle modules staan ook al open, zodat je ook alvast de module over verkopen kunt bekijken wanneer je dat wil. Mijn advies is wel om de volgorde aan te houden.

Is dit precies wat jij nodig hebt?

Je bent van harte welkom! Jouw plekje bemachtigen kan hier. Tot 10 januari geldt de oude investering nog. Ik kijk er naar uit om samen met jou 6 fantastische maanden tegemoet te gaan. 

Wil je graag nog eerst even wat meer lezen over het programma? Klik dan hier.

Ik heb nog wat vragen

Dat snap ik! Wist je dat je ook met mij kunt bellen? Deze is vrijblijvend en echt bedoeld om gewoon even kennis te maken en samen te bespreken of dit programma (nu) ook een goede match voor je is. Blijkt dat niet zo te zijn? Dan vertel ik je dat ook gewoon. Echt. 😉 Direct een call inplannen kan hier.