Tof dat je er bent!

Tof dat je er bent!

Ik vind het te gek dat jij een kijkje neemt aan de ‘binnenkant’ van het Instamarketing Programma (voorheen Boost je Instastrategie Programma). Wat heb ik nu precies gedaan? Ik heb een aantal modules / lessen uit het Instamarketing Programma gehaald en in dit gratis inkijkje gestopt. Wat je gaat zien is een aantal lessen die daadwerkelijk daarin voorkomen. Je ontvangt, op 1 les na, heel module 1 en daarnaast nog een aantal andere lessen die mega interessant zijn. Je kunt zo ontdekken of dit programma bij je past.

Wat ik hoop is dat het jou weer een stuk verder helpt op die reis naar Instagram inzetten onder jouw eigen voorwaarden. Dat is wat ik doe met het InstamarketingProgramma. Ik help ondernemers aan een strategie die bij hen past. Wil je iedere dag zichtbaar zijn? Prima. Wil je dat niet, dan hoeft dat ook niet! Dat is wat ik ondernemers leer, dat je kiest voor datgene wat bij jou past.

Instagram is een marketingtool en die tool kost tijd. Wanneer je dit goed inzet, levert die tijd die je erin stopt ook letterlijk omzet op. Je haalt er namelijk klanten uit. Dat doe je niet alleen door het delen van waardevolle content. Daar hangt zoveel meer vanaf. Dat is wat ik je leer in het programma. Geniet van dit inkijkje en ik hoop oprecht dat het je weer een stap dichterbij brengt!