Welkom!

Welkom!

Te gek dat je er bent! De komende maanden mag ik met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat er een strategie is die bij je past. Je hebt niet voor niets geïnvesteerd in dit programma. Je wilt een manier die bij jou past. Geen kopie van mij, geen kopie van je concurrent. 

Het programmaboek & de jaarplanning vind je hier onderaan en daarin staat alles wat je nodig hebt. Bekijk alvast alle data die binnen jou drie maanden van toegang vallen en noteer die in je agenda! 

Ik kan niet wachten om te zien waar jij over een aantal maanden staat. 

EXTRA INFORMATIE

  • Maandelijks is er een live Q&A met mij. Deze wordt opgenomen en binnen 24 uur in de groep geplaatst.
  • Maandelijks is er een Strategiesessie met mij. Deze wordt opgenomen en binnen 24 uur in de omgeving geplaatst.
  • Ieder kwartaal is er een live contentschrijfsessie via Zoom. In deze sessie gaan we met elkaar content schrijven. Heb je vragen, dan sta ik voor je klaar in de chat.
  • Je hebt de mogelijkheid om  3 keer feedback op jouw gemaakte stories te krijgen. (meer info in het Programmaboek). Je leert ontzettend veel van de feedback van anderen. Ik deel namelijk het scherm van mijn telefoon terwijl ik de stories bekijk en je hoort mij feedback geven. Deze sessie is niet met jou. Deze doe ik zelf en neem ik op. De  beeldopnames van deze feedbackronde worden openbaar gedeeld in de academie. Je vindt deze aan het eind in een aparte module. Deze zijn 3 maanden terug te kijken. De nieuwste feedbackronde staat altijd bovenaan. 
  • Op drie zelf gekozen momenten kun je  feedback aan mij vragen op je gemaakte stukken door ze mailen naar feedback@instamarketingacamedie.nl. 
  • Houd je e-mail goed in de gaten. Je ontvangt daar regelmatig een herinnering voor de Q&A, de strategiesessie en het formulier waar je jouw vragen kunt stellen voor die live Q&A via Zoom.
  • Vergeet je ook niet aan te melden voor de whatsappgroep. Meer informatie hierover vind je in het programmaboek.
  • Voor alle data op een rij vind je hier de planning