Welkom!

Welkom!

Te gek dat je er bent. De komende maanden mag ik met jou aan de slag om ervoor te zorgen dat er een strategie is die bij je past. Je hebt niet voor niets ge├»nvesteerd in dit programma. Ik weet zeker dat jij daarnaar snakt! Je wil een manier die bij jou past. Geen kopie van mij, geen kopie van je concurrent. 

Je hebt het programmaboek ontvangen (vanaf 9 januari 2022) waarin alles staat wat je nodig hebt. Denk aan alle data voor de Q&A’s en masterclasses. Je vindt hier ook de community op Facebook (vanaf 9 januari 2022). Dat is de plek waar jij mijn feedback kunt vragen, alle vragen kunt stellen die je hebt en waar je de andere ondernemers vindt. Maak daar gretig gebruik van. Het is zonde wanneer je dat niet doet. Dat is de plek waar je mij kunt vinden. 

Ik kan niet wachten om te zien waar jij over een aantal maanden staat. 

EXTRA INFORMATIE

  • Iedere donderdag (vanaf 10 januari) ga ik in de ochtend rond 8:45 uur live in de Facebook Community. 
  • Maandelijks is er een live Q&A met mij.
  • Maandelijks is er een Masterclass van een expert.
  • Ieder kwartaal is er een live contentsessie via Zoom. In deze sessie gaan we met elkaar content schrijven. Heb je vragen, dan sta ik voor je klaar in de chat.
  • Je ontvangt, op een moment naar keuze, 6 keer feedback op jouw gemaakte stories. Je kunt je hiervoor inschrijven via de datumprikker. Deze feedbackmomenten zijn er 2 keer per maand op dinsdagmiddag. Je leert ontzettend veel van de feedback van anderen. Ik deel namelijk het scherm van mijn telefoon terwijl ik de stories bekijk en je hoort mij feedback geven. Deze sessie is niet met jou. Deze doe ik zelf en neem ik op. De  beeldopnames van deze feedbackronde worden openbaar gedeeld in de academie. Je vindt deze aan het eind in een aparte module. Deze zijn 6 maanden terug te kijken. De nieuwste feedbackronde staat altijd bovenaan. 
  • 2 x per week, op dinsdag en donderdag ontvang je feedback van mij op je gemaakte stukken in jouw eigen Drive map. Daarnaast beantwoord ik de vragen in de community die je gesteld hebt. Dit zijn vragen die los staan van de maandelijkse Q&A. Je mag namelijk altijd je vragen stellen. 
  • Houd je e-mail goed in de gaten. Je ontvangt daar regelmatig een herinnering voor de Q&A, de masterclass van de expert en het formulier waar je jouw vragen kunt stellen voor die live Q&A via Zoom.