You did it!

Dit was hem dan of toch niet?

Gefeliciteerd. Je bent door alle lessen heen gegaan. Hoe vond je het? Heb je nieuwe inzichten? Brand er een vuurtje in jou? Heb je er vragen bij gekregen? 

Als je merkt dat je hier enthousiast van wordt: dan wil ik je van harte uitnodigen bij mijn vernieuwde Instamarketing Programma. Want deze lessen zijn nog maar het topje van de ijsberg 😉 Aan de binnenkant van het programma wachten maar liefst 10 modules op je, vol waardevolle inzichten en opdrachten die jou helpen om die strategie op Instagram als een huis neer te zetten. Op jouw eigen manier, want dan trek je die klanten aan die je aan wil trekken. Instagram is geen hobby waar je tijd in steekt. Het is een marketingtool die erg waardevol is voor jouw bedrijf. Of je nu een dienstverlener bent of een webshop hebt, ik kan jou helpen. 

Hier liet ik je los, in het programma doe ik dat niet.

Het programma bevat namelijk begeleiding van mij door middel van feedbackrondes, Q&A’s en strategiesessies.  Hier lees je alles over het programma. Ik geloof namelijk dat het toepassen voor jouw bedrijf het meest lastige is. Deze modules helpen jou en ik ga jou helpen in mijn begeleiding om ze toe te passen zodat het voor jou werkt. Je krijgt feedback op alles wat je maakt, ik denk met je mee, geef advies en jij maakt de beslissingen. Je stelt vragen en ik geef antwoord. In die 3 maanden sta ik naast je en heb je een groep met gelijkgestemde ondernemers waar je ook veel aan kunt hebben wanneer je dat wil. Je volgt dit programma op jouw eigen tempo. Iedere week krijg je toegang tot een nieuwe module. 

Deze modules en lessen zag je niet

Zoals ik al zei: dit was maar het topje van de ijsberg. Er wacht meer op je. In totaal 10 modules:

  • Module 1 – Wie ben je en wat draag je uit. Deze heb je gezien. 
  • Module 2 – In het hoofd van je ideale klant.
  • Module 3 – De volgersreis
  • Module 4 – hashtags en hashtagonderzoek
  • Module 5 – Content
  • Module 6 – verkopen en lanceren
  • Module 7 – Jouw Feed
  • Module 8 – video
  • Module 9 – Instagram Stories
  • Module 10 – Je eigen strategie

Iedere module bevat meerde lessen.  In totaal gaat het om 30 lessen die je in je eigen tempo kunt volgen.  Alles wat er nodig is om jouw eigen strategie te bouwen.Alle modules staan ook al open, zodat je ook alvast de module over verkopen kunt bekijken wanneer je dat wil. Mijn advies is wel om de volgorde aan te houden.

Is dit precies wat jij nodig hebt?

Je bent van harte welkom! Kijk hier voor meer informatie om gebruik te maken van de bonussen. En het is slechts een informatie, dus je kunt altijd besluiten het niet te doen. 

Ik heb nog wat vragen

Dat snap ik! Wist je dat je ook met mij kunt bellen? Deze is vrijblijvend en echt bedoeld om gewoon even kennis te maken en samen te bespreken of dit programma (nu) ook een goede match voor je is. Blijkt dat niet zo te zijn? Dan vertel ik je dat ook gewoon. Echt. 😉 Direct een call inplannen kan hier.