Contentsessie + contentplan

247,00 excl. btw

Deze contentsessie is ideaal voor ondernemers die het lastig vinden (of geen zin hebben) om online content te bedenken die aansluit bij hun doelen. Content die hun ideale klant aanspreekt. Die toch regelmatig losse flodders schiet en op zoek is naar meer structuur. Voor de ondernemer die het liefst een kant en klare planning heeft met onderwerpen waar hij of zij over kan schrijven op social media kanalen, Stories kan maken op Instagram of video’s. Allemaal content die leidt naar jouw doelen. We werken aan de hand van mijn contentmappingsysteem, zodat je nooit meer zonder onderwerpen zit. En ik leer je Trello te gebruiken mocht je nog geen systeem hebben waarin jij de content schrijft en verzamelt.

Ook perfect voor het uitwerken van je lancering of herlancering van een dienst.

We hebben 1 sessie van 1,5 uur en daarin staat jouw contentplan voor 6 weken. Je plaatst content die toewerkt naar dat doel dat je met mij hebt geformuleerd. Na onze sessie geef ik voor 6 weken 3 keer per week een kader voor je storiereeksen.

Je boekt jouw sessie hieronder.

Zo werkt het na jouw betaling
  1. Na betaling ontvang je een e-mail met een link naar Calendly. Daar vind je de beschikbare data. Daarbij ontvang je ook een uitgebreide vragenlijst en de link naar de Zoomsessie.
  2. Nadat de datum staat en jij de vragenlijst hebt ingevuld, bekijk ik je kanalen en je website om meer over jou en je bedrijf te weten te komen.
  3.  Aan de hand van, onder andere, je genoemde doelen in de vragenlijst, gaan we aan de slag met het contentplan. Denk aan alle content voor je kanalen. Wat komt er per week online en waar? De perfecte combinatie van jouw marketingmix.
  4. Ik werk dit contentplan meteen uit in Trello voor jou. Dat is het systeem waarin je fijn en overzichtelijk kunt werken. De content meteen kunt schrijven en de geschreven berichten ook bewaren.
Lees ook de algemene voorwaarden voor je deze sessie boekt.
Categorie: